Varför ska man investera i fastigheter?


1. Stabil Passiv Inkomst


Fastigheter är den mest stabila och trygga investeringsformen för att nå finansiell frihet. 

Genom vårt beprövade system kommer du lära dig att skapa stabil passiv inkomst via fastighetsinvestering. Genom att kontinuerligt investera kommer du över tid att kunna ersätta din lön och spendera din tid med det du älskar. 2. Trygghet för framtiden


At endast förlita sig på pensionssystemet är riskabelt. Cashflow från fastigheter är en stabil inkomstkälla som du har kontroll över. 

Folk kommer alltid behöva ett hem. 3. Lämna något till framtida generationer 


Att bygga en fastighetsportfölj kommer inte bara säkra din framtid utan även dina barn och barnbarns framtid. En fastighetsportfölj ökar I värde över tid och bygger en stabil grund för framtida generationer. 4. Rikedom

Det finns en anledning till att fastigheter skapat flest miljonärer. Om du vill ha kontroll över ditt eget liv – resor, bilar, stort hus, frihet! Fastighetsinvestering är den säkraste vägen dit.  


Eventet presenteras av Momentum Property Education


Momentum Property Education grundades av Gisela Wood, Lukasz Brzyski och Daniel Wood. De är alla ekonomiskt oberoende via fastighetsinvestering och lever på avkastningen från sina respektiva portföljer.


De började investera för att de ville ha mer av livet, de ville få mer tid med sina barn, att få resa och ha möjligheten att göra en skillnad.


Som anställda hade de bra löner men jobbet var en plåga, det kändes som att de satt fast, de kunde se sig själva om 30 år fortfarande görande samma sak varje dag.


De hade drömmar om att göra mer och fick upp ögonen för friheten som fastighetsinvestering kan ge när de läste boken "Rich Dad, Poor Dad" av Robert och Kim Kiyosaki. 


Det följdes upp av en workshop som lärde ut om passiva inkomster och fastighetsinvestering.


De hade hittat sin väg! De skulle bli fastighetsinvesterare. De skulle få börja livet de drömde om och ge sina barn en bättre framtid. 


För de flesta i deras umgängeskrets lät deras mål och drömmar galna, de skrattade och förklarade varför det inte skulle fungera.


Men redan 12 månader efter deras start hade de köpt fastigheter och börjat bygga en portfölj. 


Fler och fler av deras vänner började fråga - hur gjorde du? Kan du visa mig?


Det ledde så småningom till starten av Momentum. Efter att ha hjälpt vänner och bekanta att starta sin investeringsresa och bygga framgångsrika portföljer beslutade sig Lukasz, Daniel och Gisela att gå ihop och starta Momentum Property Education för att kunna hjälpa fler skapa sitt drömliv.


De har hjälpt personer från hela Europa bli investerare och att använda "OPM" (andra källor till kapital) för att skapa sin förmögenhet.


Deras kunder använder "The Momentum System" vilket är grunden till att skapa långsiktig framgång genom att systematisera investeringsprocessen med hjälp av ett team som hittar, finansierar, projektleder och sköter fastigheterna.

GRATIS KVÄLLSFÖRELÄSNING

GÖTEBORG, ONSDAG, 25 MARS

*BEGRÄNST ANTAL PLATSER

Under workshopen kommer du lära dig av en investerare som verkligen gjort det, som haft utmaningar och byggt en framgångsrik fastighetsportfölj. 


Du kommer lära dig:

✔ Hemligheterna bakom passiv inkomst.

✔ Vad det innebär och vad som krävs för att investera I fastigheter

✔ Hur man hittar investerare och använder andra källor till kapital för att finansiera sina affärer.

✔ Det mindset som krävs för att lyckas som investerare. 

✔ Hur man räknar på fastighetsaffärer

✔ Hur du startar och finansierar ett fastighetsföretag.

GRATIS KVÄLLSFÖRELÄSNING

ONSDAG, 25 MARS, KL. 18-21

Hive Workspace, Östra Larmgatan 16

411 07 Göteborg

OBS: BEGRÄNST ANTAL PLATSER

Disclaimer:


Vi tror inte på "Get rich quick programs". Vi tror att det krävs hårt arbete, att man skapar värde och stödjer andra för att nå framgång. Enligt lag kan vi inte lova resultat vilket vi inte gör, utan vi kommer visa dig systemet och metoden. Sedan kommer resultaten att bero på dig. Vi vet inte din nuvarande situation och förmåga. Resultat i den verkliga världen beror på ditt engagemang och din kämparglöd, eller hur?

Vi finns här för att stödja och supporta dig genom att dela med oss av våra bästa strategier för att du ska kunna nå dina mål, snabbare. Naturligtvis innebär det att ingenting på denna sida, eller på andra av våra hemsidor eller e-postar är ett löfte om framtida resultat. Alla ekomiska exempel och siffror är exempel för att illustrera vad du potentiellt kan nå för framgång och ska inte tas som exakta eller som ett löfte om att du kommer ha samma resultat. Alla siffror används endast i utbildande syfte.