fbpx
Momentum

Våra utbildningar

Fastigheter är, och har alltid varit, en trygg investering med hög avkastning. De rikaste familjerna i världen investerar sitt kapital i fastigheter av just den anledningen. Förutsättningen för att lyckas är dock att du har rätt kunskaper, att du vet hur du räknar på dina investeringar och att du har tillgång till rätt statistik och information. Våra utbildningar ger dig den nödvändiga kunskapen och gör att du kan känna dig trygg med den strategi du har valt för ditt projekt.

Online-utbildningen

Vår online-utbildning och vårt mentorskap riktar sig framför allt mot investeringar i Storbritannien och är skräddarsydda för den internationella investeraren. Vi går noggrant igenom hur du går tillväga för att investera. Vi lär dig också hur du kan göra dina investeringar till passiva inkomster på ett helt annat sätt än vad som är möjligt i Sverige. I Storbritannien är bostadsbristen mycket stor och för att snabbare få fram fler bostäder är fastighetsmarknaden uppbyggd runt investerare, som får förmånliga villkor.

Vår online-utbildning sträcker sig över 7 veckor med 3–5 lektioner varje vecka. Vi går in på djupet och undervisar i hur du investerar i fastigheter för att skapa trygga, passiva inkomster i Storbritannien.

Investeringsformer
Fastighetsmarknaden
Trygg investering – inte spekulation
Underlag för beräkningar

Strategier med flera möjligheter
Investeringspyramiden
Team i Storbritannien

Att starta företag i Storbritannien
Att öppna bankkonto i Storbritannien
Bolagsstyrning och bokföring

Return on Investment
Full kalkyl – Inkomster och utgifter
Din strategi
Räkna på affärer

Projektledning
Uthyrning
Enkla system och processer för att driva din portfölj

Banker
Investerare
Andra källor till kapital
Presentations mallar för dina investerare

Ditt nästa steg – Kunskap till Agerande
Attrahera det du behöver genom: Be, Do, Have
Kunskap och trygghet
Vad kan du förvänta dig av en mentor?

Kvällsföreläsningarna

Vi har även kvällsföreläsningar och workshops som riktar sig till en bredare målgrupp där du lär dig att räkna på fastighetsaffärer i ett bredare spektrum. Dessa kunskaper kan du använda dig av varhelst i världen du vill investera.

Lev ditt drömliv
Frihet via fastighetsinvestering

Drömmer du om att ha mer tid, mer perngar, mer valfrihet?
Allt är möjligt om du har rätt kunskap. Det är lättare än du tror!

Kom till vårt gratis evenemang där vi kommer förklara vad som behövs för att börja bygga din frihet.

 

Mentorprogrammet

Mentorprogrammet innehåller de olika moment som beskrivs nedan, men eftersom ditt program skräddarsys efter dina behov är det möjligt att rikta fokuset mot vissa områden och ägna längre tid åt vissa komponenter än vad vi gör i standardmallen.

Vecka 1–7 går du igenom Online-utbildningen där du får den djupa kunskap du behöver för att förstå fastighetsmarknaden och klara av att korrekt räkna på fastighetsaffärer.

Innehållet i online-utbildningen, vecka för vecka, hittar du här.

Vecka 8 inleder du dina samtal med din personliga mentor. Vi bygger upp din strategi, baserat på dina förutsättningar och de mål du har. Vi går noggrant igenom och kollar att du förstått alla delar av online-utbildningen och att du känner dig trygg i att räkna på fastighetsaffärer.

Därefter är det dags att starta ditt bolag. Din revisor hjälper dig att strukturera bolaget på det sätt som passar dig bäst, beroende på din situation i Sverige. När bolaget är startat bokar du din resa till Storbritannien där du öppnar ett bankkonto med stöd av vår kontakt på HSBC. Nu kommer dina mentorsamtal att varvas mellan oss och våra partners i Storbritannien – de utgör nu ditt Power Team, som du har tillgång så länge du önskar. Vill du veta mer om någon av våra utbildningar är du välkommen att kontakta oss här eller på info@momentumpropertyeducation.com

Gratiskurs

Vill du ha en försmak av vad fastighetsinvesteringar innebär rekommenderar vi varmt vår gratiskurs “Att bli finansiellt oberoende genom fastigheter – 5 enkla steg”.

Du kan ladda ner kursen här

Boka in dig på nästa kostnadsfria kvällsföreläsning nära dig här.

Gilla oss på