NÄR OCH VAR?

Tisdag 05 Februari, 18.00-21.00

Plats: Elite Hotel Stockholm Plaza, Birger Jarlsgatan 29, 111 45 Stockholm


Onsdag 06 Februari, 18.00-21.00

Plats: Elite Hotel Stockholm Plaza, Birger Jarlsgatan 29, 111 45 Stockholm
Missa inte denna unika upplevelse!

"Frihet kommer aldrig från din komfortzon"

Under detta gratisevent får du lära dig hur du kan bli ekonomiskt oberoende och börja leva det liv du längtar efter. Under kvällen kommer du att lära dig hur du kan förändra ditt liv från grunden, via investeringar.

 

Du kommer att lära dig vad som skiljer dem som lyckas, från dem som inte tar klivet. Du kommer att lära dig att analysera och räkna på affärer, hur du hittar kloka affärer och hur du får fram pengarna för att genomföra dem.

 

Du kommer att se vad som krävs för att du ska bli ekonomiskt oberoende och du kommer att gå hem med en plan, insikter och lärdomar som du kan implementera i ditt liv. Du kommer att vara redo att ta nästa steg på din resa!

 

För föreläsarna tog resan från att vara överarbetade, utmattade föräldrar med en stressig vardag, till professionella fastighetsinvesterare med rimlig arbetstid och en äkta livskvalitet bara 3 år. Och deras kunder har gjort samma resa!

 

De är ett levande bevis på att alla kan lyckas nå sina mål. Du kan, oavsett var du är idag, skapa passiva inkomster, investera i fastigheter och bli ekonomiskt fri och oberoende.

 

Välkommen!


Fyll i dina uppgifter för att säkra din plats på detta gratisevent. OBS! Antalet platser är begränsat. Du får en bekräftelse på din anmälan via mail.

 

Får du inte någon bekräftelsemail, kan det bero på att ditt spamfilter har skickat det till din skräppost, kolla gärna där.